{{alert.message}}

Bericht van Jurjen Groenhart

donderdag 9 april 2020

Bericht van Jurjen Groenhart

1 april j.l bestond ons familiebedrijf officieel 100 jaar! In 1920 startte mijn overgrootvader Jan Groenhart een houtwarenfabriek aan de Gedempte Singelgracht in de binnenstad van Purmerend. Hij voegde hier niet veel later de verkoop van ijzerwaren aan toe en nu 4 generaties later zijn we uitgegroeid tot een bouwtechnische groothandel die levert door heel Noord-Holland!

Uiteraard voelt dit jubileum heel bijzonder voor mij, maar ook zeker voor onze collega’s en families. Dat gevoel willen we ook graag met je delen en er samen een mooi feest van maken. Helaas heeft het coronavirus recent de wereld en onze maatschappij hard getroffen.

We hebben daarom de feestelijke jubileumactiviteiten moeten verplaatsen, waaronder een krasactie en feestjes die we op alle 10 onze vestigingen met jullie willen vieren. Zodra de situatie het toelaat en het in onze ogen gepast is, gaan we er alsnog een groot feest van maken!

KvK inschrijving 1920


Bij deze wil ik je melden dat we volop bezig zijn geweest de juiste maatregelen te treffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor is een bezoek aan onze vestiging iets anders dan je gewend bent en bezorgen we tijdelijk maar 1x per dag. Het betekent wel dat onze vestigingen open kunnen blijven en het centrale magazijn volop draait.

Wil je in deze tijd het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het bezoeken van onze vestigingen? Maak dan gebruik van onze oplossingen die je veel gemak in het bestelproces opleveren. Bestel telefonisch, per email, whatsapp of op groenhart.nl. We bezorgen je order franco op locatie in Noord-Holland of leggen je order klaar in je favoriete vestiging. Wel zo makkelijk!

Tot slot wens ik je heel veel sterkte toe, zowel zakelijk als privé. Het is in ieder geval heel bijzonder om te zien hoe de bouw en de groothandel de schouders eronder zetten om deze crisis te overwinnen.

Jurjen Groenhart
Algemeen directeur

 

Laatste nieuws

Meer nieuws